Fă un plan și începe o carieră de succes în IT în 4 pași

Certificate LCCI

LINKgroup este LCCI Approved Examination Centre oficial. Grație acestui status, LINK Academy oferă cursanților săi posibilitatea să dobândească certificatul LCCI din domeniul Business, administration and IT și din domeniul Marketing and customer service. Astfel, programul de calificări și certificări internaționale LINKgroup a fost îmbogățit cu încă un certificat recunoscut pe plan global, care reprezintă o garanție importantă a cunoștințelor și expertizei.

LCCI - centru de testare de top din lume

London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) a fost înființată în 1881 în ideea de a îmbunătăți învățământul secundar comercial și de specialitate, odată cu cunoștințele de limbi străine. Comitetul de examinare al Camerei de comerț din Londra a fost înființat în 1887 și imediat în anul următor au început și primele examene.

De mai bine de un secol, LCCI este considerat un comitet de examinare de prestigiu recunoscut pe plan internațional cu peste 500 de centre LCCI înregistrate în peste 100 de țări din întreaga lume.

Din decembrie 2002, după unirea cu GOAL, LCCI face parte din EDI - provider de top global care oferă calificări de specialitate și testări online.

Importanța certificatelor LCCI în prezent în lumea afacerilor și a educației moderne

În prezent, certificatele LCCI includ certificate de specialitate, certificate profesionale, precum și certificate din domeniul limbii engleze, recunoscute și apreciate de angajatorii și universitățile din întreaga lume. Aceste certificate oferă candidaților beneficii multiple la examenele în instituțiile de învățământ superior și în asociațiile profesionale și facilitează angajarea în companii private și de stat.

Abilitățile și cunoștințele garantate de certificatele LCCI recunoscute pe plan internațional, sunt necesare pentru succesul în mediul comercial de astăzi, care este din ce în ce mai solicitant.

Certificatele sunt disponibile pe diferite niveluri, oferind astfel candidaților posibilitatea de a obține certificatul pentru nivelul corespunzător de cunoștințe.

În conformitate cu planul și programa cursurilor, LINK Academy a devenit centru de examinare oficial pentru obținerea următoarelor titluri și certificate:

LCCI

  • Level 3 Certificate in Modern Marketing Principles
  • Level 3 Certificate in Public Relations and Media Relations
  • Level 3 Certificate in Sales and Account Management
  • Level 2 Certificate in Business Fundamentals
  • Level 2 Copywriting and Content for Marketing
  • Level 3 Digital Marketing and Analytics
  • Level 3 Sales and Account Manager

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.