Programming

Misija školovanja na programu Programming je priprema kandidata za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije software-a, od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja, testiranja i održavanja software-a. Školovanje podrazumeva rad na konkretnim projektima sa ciljem samostalne izrade softverskih rešenja.


Program Programming obuhvata niz tema iz oblasti razvoja algoritama, teorije programskih jezika, širokog spektra alata, jezika i tehnologija (Visual Studio, Visual Studio.NET, C++, C#, ADO.NET, ASP.NET 2.0 i dr.). Osim toga, polaznik se upoznaje sa bazama podataka, SQL programiranjem, softverskim inženjerstvom i dr.


Cilj programa je priprema kandidata za rad u savremenom poslovnom svetu na širokom spektru poslova, od početnog nivoa programera do vrhunskog projektanta softverskih rešenja.

Veštine kojima ćete vladati po završetku ovog programa su:

- Pisanje, ažuriranje i održavanje kompjuterskih programa ili softverskih paketa u cilju obavljanja specifičnih poslova.

- Ispraviljanje greški pomoću odgovarajućih promena kako bi osigurali da su dobijeni željeni rezultati.

- Sprovodjenje probnih aktivacija programa i softverskih aplikacija kako bi osigurali da će isti obezbediti potrebnu informaciju i da su uputstva pravilna.

- Zapisivanje i objedinjavanje sve dokumentacije koja se odnosi na razvoj programa i naknadne ispravke, insertovanjem komentara u kodirana uputstva kako bi ostali mogli da razumeju program.

- Obavljanje direktne revizije, popravke, ili proširenja postojećih programa u cilju povećanja radne efikasnosti ili prilagođavanja novim zahtevima.

- Pisanje, analiziranje, pregledanje korišćenjemi karti i dijagrama protoka, ili primenjujući poznavanje kompjuterskih mogućnosti, materije ili logike simbola.

 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.