Ce spun studenţii noştri

"LINK Academy e o şcoală modernă şi de calitate în cadrul căreia am găsit exact ceea ce am căutat. M-am perfecţionat cunoştinţele anterioare din domeniul designului grafic, montării audio şi video şi din domeniul animaţiei. LINK Academy e o bază bună pentru progresul viitor şi pentru succes garantat în viaţă."


Neboişa Nadrlianski, Pancevo

 

"Sunt mulţumit de toate serviciile Dvs. Academia oferă cu adevărat o mare oportunitate pentru toţi cei care doresc să se educe, dar au pre multe obligaţii. Datorită cunostinţelor mele am realizat un volum mai mare de muncă în compania proprie, astfel, am doar cuvinte de laudă pentru Dvs."

Vesna Boianici, Belgrad


"Pentru una din deciziile mele cele mai bune în viaţă este de vină LINK Academy. Am venit la Belgrad din Macedonia  pentru a mă înscrie la LINK Academy din cauza programei excelente, numărului optim de ore, numărului de prelegeri, echipamentului tehnic şi din cauza certificatelor internaţionale.
Datorită cunoştinţelor dobândite la LINKAcademy cred în succesul meu în viitor şi mă simt în siguranţă la locul de muncă ca administrator de sistem.
"

Valentin Alechsici, Macedonia

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.