Bine ați venit la buletinul ”Prin tehnologie la un câştig mai mare”

V-ați confirmat înscrierea la buletinul "Prin tehnologie la un câştig mai mare".

Scopul buletinului LINK Academy este foarte simplu: să împărtășim cu dumneavoastră modalități sigure de orientare a carierei IT, tehnici mai puțin cunoscute și informații despre programare, design, administrare și management IT. Sperăm că vă va fi de folos.

De asemenea, vă vom trimite noutăți de la LINK Academy referitoare la termenele de înscriere, locurile libere rămase, condițiile de acceptare și alte informații care vă pot interesa dacă doriți să vă şcolarizaţi pentru obținerea de titluri de specialist în IT și design.

3 moduri de a obține un job bine plătit în domeniul IT sau design

Ați preluat deja raportul care descrie cum să ajungeți la o poziție profesională puternică și la un venit pe măsură? Dacă nu, preluați-l de aici:

RAPORT: 3 moduri de a obține un job bine plătit în domeniul IT sau design
(pentru a-l prelua, dați clic stânga și alegeți opțiunea „Save as...”)


Doriți o specializare IT și titlul oficial de expert de pe urma cărora puteți câștiga foarte bine?

LINK Academy este autorizată de către Departamentul de Examinare al Cambridge University și de către două corporații software de vârf, să instruiască cursanții conform unei programe avansate pentru tehnologiile informatice și să emită diplome și certificate oficiale. Obiectivul nostru este simplu: să vă oferim oportunitatea unei cariere înalte și bine plătite în domeniul IT.

Alegeți domeniul care vă atrage cel mai mult. Aveți de ales dintre patru departamente principale, împărțite în opt secții.


Programare
Veţi deveni un programator profesionist bine plătit. Veţi lucra şi veţi învăţa cu o echipă care are în spatele ei peste 180 de mii de ore de lucru pe dezvoltarea proiectelor software. Alegeţi o specializare pentru desktop, programare în Internet si inginerie software, chiar dacă sunteţi în prezent fără experienţă.
Departamentul Programming: Secţii, obiecte, abilităţi, mod de pregătire »


Design & Multimedia
Veţi transforma talentul dumneavoastră într-o profesie de designer bine plătită. Expert pentru design grafic, web, multimedia. Când legaţi simţul natural pentru vizual cu manipularea corectă a 23 de instrumente de design noi, vor apărea posibilităţi interesante de angajare, de creare, de cercetare a artei personale.
Departamentul Design & Multimedia: Secţii, obiecte, abilităţi, mod de pregătire »


Administrare
Vă veţi asigura un loc de muncă IT permanent disponibil, un salariu stabil şi cel mai mare număr de societăţi pentru alegerea locului de muncă. La sfârşitul programei veţi susţine examenul pentru titlul de expert certificat ComptTIA, cel mai puternic titlu administrativ căutat în companii IT de vârf, inclusiv Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Departamentul Administration: Obiecte, abilităţi, mod de pregătire »


IT Management
Acest departament este ideal pentru experţi IT şi pentru persoane care doresc o autoritate şi un titlu mai mare pentru o valorificare mai bună a muncii lor. Dacă doriţi să conduceţi sectorul informatic sau să conduceţi dezvoltarea proiectelor software, departamentul IT Mangement este ceea ce vi se potrivește.
Departament IT Management: Obiecte, abilităţi, mod de pregătire »


Pentru oricare dintre departamente preluaţi titluri oficiale profesionale.

Titlurile de experţi, pe care le obţineţi la LINK Academy, garantează că aveţi abilităţi de gestionare a proiectelor în oricare dintre cele şase domenii principale de utilizare a tehnologiei IT, indiferent de experienţă. Singura condiţie este dorinţa dumneavoastră de a accepta provocarea.

Mai concret, pe lângă titlurile pe care le furnizează Cambridge International Diploma in Computing, în funcţie de departament, după examen obţineţi şi titluri industriale de experţi Microsoft Certified Professional, MCTS/MCPD/MCSA/MCSE/MCITP, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, precum şi titluri autorizate de către asociaţii de IT specializate pentru domenii adecvate. În total, vă sunt disponibile 17 titluri de specialitate. Aflaţi mai multe despre diplome şi certificate »

 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.