Bine ați venit la buletinul LINK Academy

Aţi confirmat înscrierea dumneavoastră la buletinul LINK Academy "Prin tehnologie către câştiguri mai mari."

Scopul acestui buletin este foarte simplu: să împărtăşim cu dumneavoastră modalităţi sigure de orientare în cariera IT, tehnici mai puţin cunoscute şi informaţii despre programare, design, administrare, management IT, CAD şi Mobile Development.

De asemenea, veţi primi noutăţi în legătură cu înscrierea la LINK Academy, despre locurile vacante, condiţiile de admitere, precum şi alte informaţii care v-ar putea fi de folos, dacă vă hotărâţi să obţineţi titluri de specialitate în domeniul IT și design.

Bine ați venit!

 

3 moduri de a obţine un job bine plătit în domeniul IT sau design

Aţi fost de acord cu trimiterea unui raport care descrie cum să vă promovaţi cel mai bine cunoştinţele prezente şi viitoare. Linkul spre acest raport va fi trimis pe adresa dumneavoastră de e-mail în cursul zilei, astfel încât să-l aveţi mereu la dispoziţie. Până atunci, puteţi prelua acest document util prin clic pe următorul link:

RAPORT: 3 moduri de a obţine un job bine plătit în domeniul IT sau design
(pentru a salva documentul, apăsaţi clic dreapta şi apoi alegeţi opţiunea ”Save as...”)

 

Doriţi să deveniţi un expert în IT şi să dobândiţi cunoştinţe pe care să le puteţi valorifica?

Alegeţi domeniul care vă atrage cel mai mult. Aveţi la dispoziţie patru departamente principale, împărțite în opt specializări.

Programare

Veţi deveni un programator profesionist bine plătit. Veţi lucra şi veţi învăţa cu o echipă care are în spatele ei peste 180 de mii de ore de lucru în dezvoltarea proiectelor software. Alegeţi o specializare pentru programare desktop sau web, chiar dacă sunteţi în prezent fără experienţă.
Departamentul Programming: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

Design & Multimedia

Veţi transforma talentul dumneavoastră într-o profesie de designer bine plătită. Expert în design grafic, web, multimedia. Când legaţi simţul natural pentru vizual cu manipularea corectă a 23 de instrumente de design noi, vor apărea posibilităţi interesante de angajare, de creare, de cercetare a artei personale.
Departamentul Design & Multimedia: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

Administrare

Vă veți asigura un job stabil în domeniul IT, un salariu stabil și vă veți putea alege jobul dintre cele oferite de companiile de selecție și ocupare a forței de muncă. La finalul programului, veți susține examenul de obținere a certificărilor oficiale Microsoft, ComptTIA sau Cisco, reprezentative pentru competențe puternice cerute de companiile și organizațiile lider în IT.
Departamentul Administration: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

IT Business

Acest departament este ideal pentru experţi IT şi pentru persoane care doresc o autoritate şi un titlu mai mare pentru o valorificarea mai bună a muncii sale. Dacă doriţi să conduceţi sectorul informatic sau să conduceţi dezvoltarea proiectelor software, departamentul afaceri IT este special creat pentru dumneavoastră.
Departament IT Business: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

Design 3D şi CAD

Proiectaţi şi desenaţi  – ca un profesionist. Chiar dacă nu aveţi experienţă în acest domeniu, cu ajutorul programului CAD puteţi să desenaţi tot ce vă puteţi imagina – de la modele 3D atractive de produse, obiecte şi personaje, efecte speciale şi animaţii, până la proiecte arhitecturale, design de interior şi spaţiu.
Departamentul 3D Design & CAD: departamente, obiecte, abilităţi, mod de pregătire >>

Mobile Development

În cadrul departamentului de Dezvoltare a aplicaţiilor pentru dispozitivele mobile, vă oferim oportunitatea de a învăţa limbajele de programare şi celelalte instrumente concepute în mod special pentru sistemul de operare Android, care rulează astăzi pe aproape toate dispozitivele mobile, precum smartphone-urile şi tabletele. Acest program vă va oferi posibilitatea să creaţi singuri aplicaţii avansate, care sunt plătite foarte bine. 
Departamentul Mobile Development: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

 

Libertate în alegerea modului de participare la cursuri

LINK Academy oferă două modalităţi de studiu: tradiţional, prin prezenţa fizică în sală, sau online, prin intermediul platformei noastre Distance Learning.

Deoarece LINK Academy funcţionează cu autorizaţia oficială a Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge, ambele moduri de şcolarizare îndeplinesc standardele ridicate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Dacă alegeţi varianta online de studiu, veţi avea acces la tehnologii specifice de e-learning. Veţi parcurge cursurile de la domiciliu sau de la locul de muncă, iar noi vă garantăm o educaţie de nivel înalt. Cursanţii care studiază online ascultă şi citesc materialele, efectuează testele şi sarcinile şi lucrează cu profesorii şi consultanţii ca şi când ar fi prezenţi fizic în sală. Aflaţi mai multe despre şcolarizarea online.

Prima impresie pozitivă a cursanţilor care frecventează cursurile în mod tradiţional este dotarea tehnică a sălilor din cadrul LINK Academy.

Fiecare student are acces individual la software licenţiat. Valoarea software-ului utilizat la LINK Academy, pentru un singur student, este de peste 7.000 de euro.

Fiecare loc din sala de curs are câte un laptop rezervat. Pentru prelegeri sunt utilizate proiectoare şi instrumente moderne pentru desfăşurarea cursului.

 

Pentru oricare dintre departamente, aveţi şansa să obţineţi titluri oficiale profesionale

Titlurile de specialitate, pe care le obţineţi la LINK Academy, sunt o garanţie incontestabilă a cunoştinţelor pe care le deţineţi în oricare din cele şase domenii principale de utilizare a tehnologiei IT, indiferent de experienţa anterioară. Singura condiţie este decizia dumneavoastră de a accepta provocarea.

Mai concret, pe lângă titlurile pe care le furnizează Cambridge International A/AS Level in Computing, în funcţie de departament, după examen obţineţi şi titluri industriale de experţi Microsoft Certified Professional, MTA/MCTS/MCSA/MCSE/MCSD, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, precum şi titluri autorizate de către asociaţii de IT specializate pentru domenii adecvate. În total, vă sunt disponibile 17 titluri de specialitate. Aflaţi mai multe despre diplome şi certificate.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.