Cea mai practică școală pentru obținerea rapidă a unui loc de muncă în sectorul IT al unei companii autohtone sau străine

Doriți un loc de muncă bine plătit în sectorul IT al unei companii de mărime mare sau medie? Poziția unui căutat leader al echipelor de proiect? Sau a unui specialist în calculatoare al unei ambițioase firme ”start up”?

LINK Academy este autorizată de Departamentul de Examinare Internaţională al Universităţii Cambridge şi de două corporaţii de software de vârf pentru instruirea cursanţilor conform unei programe avansate de tehnologie informatică şi pentru acordarea unor certificări oficiale, recunoscute de 627 de instituţii de învățământ superior, precum şi de departamentele de resurse umane ale firmelor regionale şi internaționale.

De aceea, obiectivul nostru este să vă dăm posibilitatea să vă construiți o carieră profitabilă în IT.

slika

Dacă aţi absolvit liceul sau facultatea şi doriți un certificat şi abilităţi de încredere pentru munca în domeniul IT, în doar un an de zile.

Indiferent de nivelul actual al studiilor dvs. de specialitate, cu certificatul Cambridge A/AS Level Computer Science şi cu setul de titluri oficiale Microsoft şi Adobe, vi se vor deschide uşile către venituri substanţiale care vor recompensa noile dvs. cunoştinţe şi abilităţi. Cursanţii noştri anteriori au dovedit deja acest lucru.

Citește mai mult
slika

Dacă nu aveţi timp să staţi într-o sală de clasă, dar doriţi o continuare sigură a vieţii profesionale, fără obstacole şi incertitudini

Știaţi că puteţi sta acasă sau în momentele neaglomerate de la serviciu şi participa în acelaşi timp la cursurile alcătuite pe baza unei programe IT internaţionale avansate? Mulți dintre colegii dvs. au obținut deja aceste titluri, învățând la distanță prin tehnologia e-learning. Au dobândit noi abilități, asigurându-şi astfel salarii mai bune.

Citește mai mult

Care dintre aceste domenii IT vă interesează:

Programare

Deveniţi un programator profesionist bine plătit. Lucraţi şi învăţaţi cu o echipă care are în spate peste 180 de mii de ore de lucru pe proiecte de dezvoltare software.

Ce tip de programare vă atrage cel mai mult? Alegeţi o specializare pentru programare desktop, programare pentru Internet şi inginerie software, chiar dacă în prezent nu aveţi niciun fel de experienţă.

MAI MULT

Design & Multimedia

Transformaţi-vă talentul într-o profesie de designer bine plătită. Expert în tipar, Internet, multimedia.

Când îmbinaţi simţul natural pentru vizual cu gestionarea corectă a 23 de instrumente noi de proiectare, vor apărea oportunităţi excelente de muncă, de creaţie, de cercetare personală a artei.

MAI MULT

Administrarea rețelelor

Asigurați-vă un job în IT mereu disponibil, o remuneraţie stabilă şi cel mai mare număr de întreprinderi pentru angajare.

Pe lângă cele mai puternice titluri Microsoft, după finalizarea programei se dă examen pentru titlul de specialist CompTIA+, ceea ce reprezintă titlul principal în PC, căutat de companii IT precum Microsoft sau Hewlett Packard.

MAI MULT

IT Business

Acest departament este ideal pentru persoanele care îşi doresc un titlu şi mai multă autoritate în domeniul de organizare a oamenilor din sectorul IT al intreprinderilor mari şi mijlocii.

Dacă doriţi să conduceţi un departament IT sau doriţi să conduceţi dezvoltarea unor proiecte de e-business, departamentul IT Business este ideal pentru dvs.

MAI MULT

Design 3D şi CAD

Acesta este punctul unde se îmbină abilităţile tehnice şi arta într-un tot unitar, creând posibilități nemărginite.

Pe lângă certificatele Autodesk recunoscute pe plan internaţional pe care le dobândiţi, veţi asimila abilităţile căutate de desen, proiectare şi vizualizare cu ajutorul celor mai puternice instrumente de calculator: AutoCAD, 3ds Max şi Autodesk Revit.

MAI MULT

Mobile Development

Veţi învăţa limbajele de programare şi instrumentele proiectate special pentru sistemul de operare Android, care rulează astăzi pe aproape toate dispozitivele mobile, precum smartphone-urile şi tabletele.

Departamentul Dezvoltarea aplicaţiilor pentru dispozitive mobile vă oferă posibilitatea să creați singuri aplicaţii avansate, care sunt plătite foarte bine.

MAI MULT

Cum puteţi deveni expert în lucrul avansat pe calculator?

Oricare din aceste 6 departamente se pot urma tradițional sau de acasă

Puteţi să alegeţi modul tradiţional, prin participare fizică în sala de clasă, sau modul Distance Learning, prin intermediul Internetului. Ambele moduri de şcolarizare îndeplinesc standardele ridicate ale grupului celor cinci universităţi de top la nivel mondial.

10 motive să alegeţi studiul la distanţă

Un an de școlarizare de succes la LINK Academy vă poate aduce certificarea oficială a Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge. De asemenea, obţineţi titlul de expert IT autorizat, emis de Microsoft, Adobe, precum şi de trei asociaţii IT internaționale.

image

O astfel de specialitate, certificată la LINK Academy, garantează competențe IT considerabile. Din experienţa foştilor cursanţi, ştim că o astfel de specializare este în mod direct profitabilă. Vă veţi putea efectua sarcinile mult mai uşor şi veţi dobândi o autoritate reală în compania în care lucrați.

Cum este posibil? Şcolarizarea la LINK Academy este concentrată pe dezvoltarea aptitudinilor de expert în lucrul pe calculator. Pe parcursul acestei şcolarizări, colaboraţi cu programatori, consultanţi, profesori care au în CV-ul lor peste 180 de mii de ore de muncă la diferite proiecte reale de software.

De asemenea, un astfel de sprijin este doar una din cele 11 modalităţi prin care asigurăm competivitatea dvs. după terminarea şcolarizării. Aflaţi aici toate modalitățile.

Colecția de resurse pentru IT și design

image

Știţi care sunt cele trei limbaje de programare pe care ar fi bine să le învăţaţi?
Sau care sunt cele 8 tendinţe noi în designul de logo? Sau cum arată check-list-ul administratorilor de reţele profesionişti?

În plus:

  • Cum să scrieţi un software
  • Colecţia de 19 cele mai bune fonturi
  • Cele mai bune modalităţi de a vă uşura munca şi de a vă dubla productivitatea
  • Adevăruri surprinzătoare despre afacerile IT
  • Cum să organizaţi oamenii pentru lucrul eficient la proiecte de IT şi design
  • Secretul celor mai bine plătiţi profesionişti: cum să câştigaţi şi să vă distraţi mai mult
şi multe altele....

Indiferent dacă sunteți interesat de programare, design, administrare sau management IT avem resurse pe care vi le putem oferi. Gratuit.

Introduceți adresa dvs. de e-mail:

ÎNSCRIEREPentru a afla totul despre înscriere, click aici.
Numărul de contact: 0314 326 162.