Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

CES 2015 - Cele mai tari gadgeturi, telefoane, televizoare, electrocasnice

CES 2015

Consumer Electronic Show 2015 sau CES 2015 care are loc în Las Vegas, tocmai și-a deschis porțile. Este cel mai mare show din lume în care firme de renume, Sony, Samsung, LG și multe altele scot la iveală tot cea plănuit în secret în timpul anului.

Haideți să tragem cu ochiul la ultimele invenții din domeniul tehnologiei și să vedem care vor fi trendurile noului an. Luați pixul și foaie și să punem pe listă toate gadgeturile pe care ni le dorim în noul an.  

Ziua 1 - CES 2015


Surprize mari nu prea sunt. Doar aparatură pe care deja o cunoaștem, dar cu caracteristici îmbunătățițe. Au revenit telefoanele curbate, televizoarele cu ecrane și rezoluții extrem de mari. OLED nu a prins la public anul trecut, probabil că este la început și e destul de scump. Plus că nu prea sunt filme în format 4K.

Internetul lucrurilor pare a fi redus viteza cu care vroia să intre în casele noastre, iar electrocasnicele inteligente nu mai vin obligatoriu și cu conexiune la internet.

Am făcut o selecție și din fiecare subdomeniu al tehnologie destinate consumatorilor am extras cele mai impresionante dispozitive.


Update


Hisense Vidaa Max


Hisense Vidaa Max

Hisense Vidaa Max
Este un proiector foarte util care poate afișa o imagine de 100 inch de la o distanță de doar 60 cm. Este foarte util pentru încăperile mici unde proiectoarele obișnuite pot oferi doar o imagine redusă ca dimensiuni. Mai mult, Vidaa Max nu necesită un ecran special, fiind potrivit orice perete din casă. Proiectorul de la Hisense folosește tehnologia laser fapt ce prelungește viața de funcționare a diodei până la 25.000 de ore.

Panasonic Lumix CM1

Panasonic Lumix CM1

Panasonic Lumix CM1


Este mai întâi un o cameră foto și pe urmă un telefon inteligent. Are un senzor de 1 inch care poate face poze cu o rezoluție de 20 megapixeli.
Are un ecran de 4.7 inch full HD (1,920x1,080-pixel), procesor quad core de 2.3GHz și poate rula Android 4.4.4.
Cei de la Samsung l-au numit ”cameră foto pentru comunicare”.


Mercedes-Benz F015 Luxury in Motion


Mercedes-Benz F015 Luxury in Motion

Mercedes-Benz F015 Luxury in Motion


Mai țineți minte când eram mici și vedeam mașini în filmele SF? Ne așteptam ca în viitor să apară, dar până acum nu s-au schimbat multe.
Cei de la Mercedes s-au gândit să facă o propunere pentru viitor și să adopte sistemul prin care mașinile se conduc singure.
Roțile sunt împinse cât mai spre limitele mașini pentru a maări spațiul pasagerilor. Forma alungită cu un parbriz foarte lung ce merge spre spate și care la nevoie poate fi acoperit cu un parasolar.
Mașina se poate fi condusă și de oameni, dar computerul este mereu cu ochii pe șofer.


LG Twin Wash

LG Twin Wash


Mașina de spălat cu un sistem diferit care îți permite să speli în două cuve, două tipuri de haine. Twin Wash este un corp separat care intră sub orice mașină de spălat de LG. Arată ca un sertar și aici pot fi puse haine mai delicate. Vine cu multe tipuri programe inteligente și cu un motor foarte eficient.


Samsung SE790C


Samsung SE790C


Monitor curbat de 34 inch și rezoluție de 3440x1440. Luminozitate de 300 candele și un unghi de vedere de 178 grade. Pentru conexiune dispune de un DisplayPort, două HDMI și cinci porturi USB 3.0.


LG G Flex 2

LG G Flex 2
Succesorul lui G Flex 1 vine echipat cu un ecran touchscreen de 5.5 inch care formează un arc de 23 grade.
Rezoluție 1080px. Procesor Snapdragon 810 quad core pe 64 biți cu o viteză de 2 GHz.
Cameră frontală de 2.1 megapixeli. Cameră principală de 13 megapixeli și filmare Full HD.


Samsung SUHD TV -  se curbează la comandă

Samsung SUHD TV -  se curbează la comandă
De fiecare dată Samsung vine cu un televizor și mai mare și reușește să fure privirile tuturor împătimiților de tehnologie. Anul acest a făcut mai mult decât atât. Pe lângă faptul că a adăugat încă 20 inch la cel mai mare TV curbat, vine și cu opținea de a curba ecranul la cere. Apeși pe buton și din drept se face curbat.

Dacă urmăriţi ultimele progrese tehnologice, cu siguranţă sunteţi la curent şi cu temele actuale din lumea IT. La LINK Academy puteţi parcurge unele cursuri (cursuri javascript, curs html, cursuri programare c++, cursuri web design online) şi să vă asiguraţi că urmăriţi ultimele evenimente din domeniul IT.

  • 06.01.2015 11:49

Comentariu