Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

Vreți să deveniți antreprenor online, dar nu știți de unde să începeți? Acestea sunt răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

De ce are nevoie orice antreprenor? De un capital de început? Nu. De un spațiu? Nu. De gândire critică? Da.

Există multe întrebări pe care oricine se gândește la antreprenoriat trebuie să și le pună, dar dacă vreți să reușiți în businessul online, trebuie să vă adresați aceste întrebări din nou și din nou până veți găsi cele mai bune răspunsuri. Prima întrebare este dacă trebuie să deveniți antreprenor sau nu. Pentru a ajunge la un răspuns semnificativ, trebuie să vă puneți multe alte întrebări care vă vor ajuta să luați această decizie.

Conținut video

Citește mai mult »
  • 06.07.2020 10:34
  • Nu sunt comentarii

Conținut video al brandurilor pe internet în perioada coronei

Global Web Index a afirmat că peste 80% dintre utilizatorii de conținut din SUA și UK consumă mai mult conținuturi online de la apariția pandemiei, respectiv prin intermediul platformelor, ca YouTube și TikTok. De asemenea, diferite date indică o creștere semnificativă a numărului de abonamente la servicii de streaming precum Netflix, Disney+, Hulu, HBO etc.

Conținut video

Citește mai mult »
  • 26.06.2020 15:26
  • Nu sunt comentarii

Social media în timpul coronavirusului

Social media trece din nou printr-un test. Din nou au oportunitatea să-și demonstreze avantajele, dar și dezavantajele într-o astfel de situație. Suntem cu toții conștienți de seriozitatea situației din ultimele luni cauzată de pandemia de virus COVID-19. Însă, totul ar fi fost mult mai alarmant, dacă nu ar fi fost oprită răspândirea unei noi infecții – infodemia.

Social media - lucru de acasă

Cu alte cuvinte, în lunile marcate de corona a apărut un termen nou, infodemia, care se referă la fenomenul de dezinformare, termen definit de gastroenterologul Austin Chiang de la Jefferson University Hospital din Philadelphia.

Citește mai mult »
  • 19.06.2020 11:28
  • Nu sunt comentarii

Vă place să scrieți? Iată cum puteți câștiga scriind pe o platformă populară pe internet

Scrieți și acesta vă este hobby-ul, nu-i așa? V-ați gândit vreodată că acest hobby poate deveni spontan un job rentabil? De ce să nu câștiga scriind și să vă bucurați de un câștig excelent?

câștiga scriind pe o platformă populară pe internet

Citește mai mult »
  • 03.06.2020 13:45
  • Nu sunt comentarii

Anul acesta este sub semnul aplicației TikTok – este momentul să vă faceți primul clip video pe TikTok

Este foarte posibil să fi auzit deja de noua platformă socială populară TikTok. Cu siguranță, cineva v-a zis deja sau ați citit comentarii care spun că este vorba despre o altă platformă pentru copii.

TikTok aplicația

Acest lucru nu este complet fals sau greșit, deoarece tocmai copiii au fost primii utilizatori pe aproape toate rețelele sociale populare.

Citește mai mult »
  • 29.05.2020 11:30
  • Nu sunt comentarii

De ce joburile din domeniul digital pot merge foarte bine, chiar și în situații de urgență?

Momentan, lumea se confruntă cu o pandemie periculoasă, mai exact cea de COVID-19. Nu există niciun dubiu că starea curentă va influența activitatea fiecărui domeniu de activitate luni, chiar ani de acum înainte.

domeniul digital

Multe state au introdus starea de urgență totală, prin care se interzice orice fel de deplasare, iar oamenii trebuie să stea în carantină în casele lor, ceea ce înseamnă că, acolo unde a fost posibil, oamenii au muncit de acasă.

Citește mai mult »
  • 26.05.2020 14:57
  • Nu sunt comentarii

Ce trebuie să știți ca să faceți jocuri video?

Designul jocurilor video este o industrie enormă în care se învârt milioane de dolari. Dezvoltarea jocurilor, precum populara franciză GTA, angajează mii de oameni și costă o adevărată avere. Astfel, de exemplu, dezvoltarea și plasarea ultimei apariții a acestui joc a costat peste 260.000.000 USD.

Crearea jocurilor poate fi o afacere profitabilă și când are un volum mai mic, iar criza apărută i-a inspirat pe mulți să se recalifice în designul jocurilor video.

Joystick pentru jocurile video

Pentru a începe să vă ocupați cu acest job, trebuie să știți câteva lucruri.

Citește mai mult »
  • 12.05.2020 10:33
  • Nu sunt comentarii

Cum să vă curățați echipamentul IT în perioada pandemiei de COVID-19?

Deoarece în această perioadă, dar și în general, dispozitivele IT și telefoanele mobile sunt indispensabile vieții de zi cu zi, aveți grijă ca echipamentul vostru și aspectul suprafeței de muncă să fie întotdeauna curate.

Însă, știați că tocmai pe dispozitivele și suprafețele de lucru bacteriile și virușii rezistă chiar și până la 28 de zile?

Pentru a vă dezinfecta cât mai ușor instrumentele și suprafațele de lucru, ne-am informat pentru voi care sunt cele mai eficiente măsuri de protecție a echipamentului IT în această perioadă de luptă împotriva virusurilor și bacteriilor.

Curățarea computerului

Citește mai mult »
  • 30.04.2020 17:28
  • Nu sunt comentarii

LINK Academy: Frauda pe care hackerii o folosesc cel mai des

Furtul de identitate este cel mai rău lucru care vi se poate întâmpla pe internet. Un singur clic greșit vă poate fura accesul la conturile private, dar și să vă fure informațiile despre cardurile de credit. Din acest motiv, este foarte important să învățați cum să recunoașteți frauda hackerilor.

hacker phishing

Citește mai mult »
  • 31.01.2020 10:41
  • Nu sunt comentarii

Scurtăturile de pe tastatură pentru o eficiență mai bună în muncă

Atunci când petreceți mult timp la calculator, înțelegeți foarte repede cât de prețios este timpul. Pentru a fi mai eficienți în muncă, vă recomandăm să învățați să folosiți scurtăturile de pe tastatură.

Scurtăturile de pe tastatură CTRL ALT DEL

Combinația dintre mouse și tastatură a revoluționat lumea calculatoarelor, dar scurtăturile sunt în continuare o soluție practică în multe programe. Majoritatea profesioniștilor care petrec mult timp la calculator folosesc aceste comenzi în cea mai mare parte a timpului. Adesea nu este vorba doar de a reduce timpul, ci și efortul fizic.

Citește mai mult »
  • 16.10.2019 11:13
  • Nu sunt comentarii